
1.Οι εκπαιδευτικοί Β/θμιας Εκπ/σης που έχουν μεταταχθεί στην Α/θμια Εκπ/ση ακολουθούν το ωράριο της Α/θμιας.
2.Οι εκπαιδευτικοί Β/θμιας Εκπ/σης που αποσπώνται σε Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης προκειμένου να διατεθούν σε Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης, με αίτησή τους, ακολουθούν το ωράριο της Α/θμιας.
3.Οι εκπαιδευτικοί Β/θμιας Εκπ/σης που διατίθενται στην Α/θμια Εκπ/ση για συμπλήρωση ωραρίου ή ολικά, για τις ανάγκες της Υπηρεσίας, ακολουθούν το ωράριο της Β/θμιας.
Υπενθυμίζουμε ότι ανάλογα με τα έτη υπηρεσίας, συνεπάγεται και η ανάλογη μείωση ωραρίου που ισχύει στην εκάστοτε βαθμίδα Εκπαίδευσης.
Παρακαλούμε τις Α/θμιες και Β/μιες Διευθύνσεις για την πιστή εφαρμογή των παραπάνω.
Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ
ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΕΥΔΟΚΙΑ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ


![Ιόνιο Πανεπιστήμιο-ΚΕΔΙΒΙΜ:Μοριοδοτούμενο Εξ αποστάσεως Πρόγραμμα «Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση» [Β’ Κύκλος]](https://ml2fit9ew3xi.i.optimole.com/cb:XNJk.78a/w:218/h:150/q:mauto/rt:fill/g:fp:0.5:0/f:best/https://filologikos-istotopos.gr/wp-content/uploads/2026/01/kedivim-ionio-ai-ekpedefsi.jpg)


