Προκήρυξη εισαγωγικών εξετάσεων του ΠΜΣ «Πολιτική, Γλώσσα και Διαπολιτισμική Επικοινωνία»

Το ΤΞΓΜΔ της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ιονίου Πανεπιστημίου για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 διοργανώνει Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Πολιτική, Γλώσσα και Διαπολιτισμική Επικοινωνία».

Για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, στο ΠΜΣ «Πολιτική, Γλώσσα και Διαπολιτισμική Επικοινωνία» θα γίνουν δεκτοί/δεκτές συνολικά έως είκοσι (20) φοιτητές/φοιτήτριες.

Το πρόγραμμα του ΠΜΣ «Πολιτική, Γλώσσα και Διαπολιτισμική Επικοινωνία» διαρκεί τρία (3) εξάμηνα και η παρακολούθησή του είναι χωρίς δίδακτρα.

Και για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 το ΠΜΣ θα διεξαχθεί με εξ αποστάσεως τρόπο διδασκαλίας (με δυνατότητα υβριδικών παρακολουθήσεων) με κάποιες υποχρεωτικές δια ζώσης παρακολουθήσεις στην Κέρκυρα (οι οποίες ανακοινώνονται στην αρχή των εξαμήνων).

Σημαντικές ημερομηνίες:

  • Υποβολή αιτήσεων: 28 Ιουνίου (1 μ.μ.) – 19 Ιουλίου 2024 (1 μ.μ.)

  • Εισαγωγικές εξετάσεις και συνέντευξη: 30 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου 2024

Ο ακριβής τρόπος εξέτασης καθώς επίσης και ενδεικτική βιβλιογραφία για τα εξεταζόμενα μαθήματα θα ανακοινωθούν με την ανάρτηση του καταλόγου των υποψηφίων.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες εισαγωγής στο ΠΜΣ «Επιστήμη της Μετάφρασης» και τα απαραίτητα δικαιολογητικά πατήστε εδώ.

Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά. Για να υποβάλετε ηλεκτρονική αίτηση πατήστε εδώ.

    Προκήρυξη ΠΜΣ Polico 2024-2025

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.