Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιείται η 1η Ημερίδα Νέων Ερευνητών “Μετάφραση και Μεταφρασεολογία στον Ελληνόφωνο Χώρο”, στο Αμφιθέατρο Νίκος Σβορώνος του Ιονίου Πανεπιστημίου, Ι. Θεοτόκη 72, Κέρκυρα.
Την Ημερίδα θα χαιρετίσουν η Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Μαρία Τσίγκου, ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου Βασίλειος Χρυσικόπουλος και ο Πρόεδρος του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου Γιώργος Μιχαλόπουλος.




![Ιόνιο Πανεπιστήμιο-ΚΕΔΙΒΙΜ:Μοριοδοτούμενο Εξ αποστάσεως Πρόγραμμα «Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση» [Β’ Κύκλος]](https://filologikos-istotopos.gr/wp-content/uploads/2026/01/kedivim-ionio-ai-ekpedefsi-218x150.jpg)
